Julia Covenant Kilmore Koyu Şövalyesi/Admin/St. Ives Koleji 3. Sınıf
Mesaj Sayısı : 79 Kayıt tarihi : 15/06/11 Yaş : 27 Nerden : Londralıyım ama Kilmore koyu'nda doğup büyümüş kadar oldum.
| Konu: Dizimiz Geliyoooor!! Cuma Haz. 24, 2011 6:28 am | |
| Ulysses Moore serisinin yazarı Pierdomenico Baccalario röportajında kitapların dizisinin çekileceğini söylemişti. Kitapların dizisinin çekileceği bir sitenin yaptığı haberden anlaşılıyor. Diziyi Disney'in almak istediğini duydum. Ayrıca Jason'ı oynayacak olan çocuğun saçlar iğrenç. O saçlar ile Jason 7. kitabın başlarında görülüyor ( ayrıca kitapta o uzun saçlı hali ile çok daha hoş. Bu dizide hmm... nasıl anlatayım? O yanaklarla o saç bana biraz itici göründü. ). Bu çocuğun ve Rick'i oynayacak olan çocuğun tipleri beni hayata küstürdü diyebilirim. Disney tarafından çekilirse dizi Disney Channel aracılığıyla bize gelebilir. Oyuncular çoktan seçildi. Oyuncuların resimleri: Rick Banner için buraya tıklayın Jason ve Julia Covenant için ise buraya tıklayın Benim yorumum:Rick ve Jason için buldukları en iyiler bunlarsa benim kafama biraz sıkın da bitsin bu göz işkencesi yaaaa...
En son Julia Covenant tarafından Paz Haz. 26, 2011 9:35 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Anita Bloom Hayali Gezgin/Admin
| Konu: Geri: Dizimiz Geliyoooor!! Cuma Haz. 24, 2011 6:40 am | |
| Anaaaaam Sevindim yaaa Süper haber bu İnşallah gelir hadi hayırlısı.. Bu arada Jason cok yakışıkLı, asıL Rick oLmamış | |
|
Mesaj Sayısı : 79 Kayıt tarihi : 15/06/11 Yaş : 27 Nerden : Londralıyım ama Kilmore koyu'nda doğup büyümüş kadar oldum.
| Konu: Geri: Dizimiz Geliyoooor!! Cuma Haz. 24, 2011 6:49 am | |
| Bence Jason'ı seçerken biraz daha düşünseydiler. Demek istediğim o yanaklar ne yahu Ayrıca o saç şekli 7. kitaptan itibaren var. İlk 6 kitapta kısaydı saçları bir kere | |
|
Anita Bloom Hayali Gezgin/Admin
| Konu: Geri: Dizimiz Geliyoooor!! Cuma Haz. 24, 2011 7:29 am | |
| Ne varmış yanaklarında Kıskanç Sen Jason'dan bahsettiğine emin misin? | |
|
| Konu: Geri: Dizimiz Geliyoooor!! Cuma Haz. 24, 2011 8:18 am | |
| Yes. Rick'in saçlar kısalır 6. kitaptan sonra. Jason'ın saçlar Justin Bieber'ınki gibim olur. Hatta ben 9. kitabın kapağını ilk gördüğümde kapaktaki kızdır sandıydım, meğer Jason'mış. Rick konusunda duygularımız karşılıklı.Bence de Rick olmadı. | |
|
Mark William Trully Normal Üye
Mesaj Sayısı : 9 Kayıt tarihi : 08/07/11 Nerden : Bu sizi ilgilendirmez
| Konu: Geri: Dizimiz Geliyoooor!! Ptsi Tem. 11, 2011 3:53 am | |
| Çok pardon ama Rick'i görünce tuvalete koşasım geldi ıyk | |
|
| Konu: Geri: Dizimiz Geliyoooor!! Ptsi Tem. 11, 2011 10:01 am | |
| Duygularımız karşılıklı Mark'cığım. | |
|
Julia Kingstam Kilmore Koyu Şövalyesi
Mesaj Sayısı : 11 Kayıt tarihi : 03/07/11 Yaş : 27 Nerden : NewYork
| Konu: Geri: Dizimiz Geliyoooor!! Perş. Tem. 28, 2011 4:02 am | |
| Rick'i gördüğüm an çığlık attım. Bence o tercihler sırasın da sonda idi | |
|