Anita Bloom Hayali Gezgin/Admin
| Konu: Kitaplar... Cuma Haz. 24, 2011 9:31 am | |
| Serinin her kitabının arkasında hikâyeyle alakalı dizeler yazıyor. Seririnin kitapları ve arka kapaktaki satırlar:
1- Zaman Kapısı (2006)
« Eğer dört tanesi birini açıyorsa bahtına, Dördün üçü parolayı gösterir Dördün ikisi götürür ölümün peşine Ve dördün biri aşağı indirir. » (Ulysses Moore)]
2- Unutulmuş Eski Haritalar Dükkanı (2006)
« Yönünü bulmak için Yönünü bulmak için iyi şansa ve talih yıldızlarına ihtiyacın var. Dört değnekli kuledeki haritayı ara. » (Ulysses Moore)
3- Aynalar Evi (2006)
« Tek başına bıraktılar kralı, Oyunu kaybedecek olanı. O ki, kazanmak için üçünü kullanmıştı, ve karşılığında üçünün de hayatını alacaktı. » (Ulysses Moore)
4- Maskeler Adası (2007)
« Rüyalarda biz hepimiz basit birer denizciyiz Kumandanlar, çapalar ya da tekneler değiliz Daha güzel limanlara giden yolu bilen Gemilerin tayfalarıyız. » (Ulysses Moore)
5- Taşların Muhafızları (2008)
« Gezgin Dostum, seyahat etmek istiyorsan, yarısı kumlarla ve yarısı rüzgarla dolu olan kalbini ardında bırakmalısın ve arkadaşlarını, inan bana, en azından yüz tane olan. » (Ulysses Moore)
6- İlk Anahtar (2009)
« Sonunda bütün esrar aydınlandığında, Onun kimliğini fedakarca koru. Benim dileğim şu ki; senin rüyalarında, Sonsuza dek özgür kalsın Kilmore Koyu. » (Ulysses Moore)
7- Saklı Şehir (2009)
« Balıkçının meşesi altında yitirirsem beyazı İkiz köknarlar yetişir yardımıma Ve siyahtır binlerce sesin yankılandığı evin duvarları, Çivit rengi götürür beni kıyılarına » (Ulysses Moore)
8- Yıldırımların Efendisi (2010)
« Üç sütun otların yoluna, Ulaştırır seni suyun hudutlarına. Demir parmaklıklı kapı kapalıysa, unutma imkansızdır onu çalmak Görgüsüzlük değildir gene de, sadece suyu kapatmak. » (Ulysses Moore)
9- Gölgeler Labirenti (2010)
« Üç çocuk kaybuldu Diplerde, kaçacak yerleri yok, Koridorlar sır dolu Kilmore Koyu’na giden yol yok. » (Ulysses Moore)
10- Buzlar Ülkesi (2011)
« Bağladılar umudun sicimlerini, Senin denizci gözlerine acı dolu günlerine Şimdi aç gözlerini, terk et evini, Ey Kaptan, yeniden kavuş denizlerine » (Ulysses Moore)
11- Il giardino di cenere (Türkiye'de Yayınlanmadı)
12- Il Club dei Viaggiatori Immaginari (Türkiye'de Yayınlanmadı)
En son Anita Bloom tarafından Cuma Haz. 24, 2011 9:45 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Julia Covenant Kilmore Koyu Şövalyesi/Admin/St. Ives Koleji 3. Sınıf
Mesaj Sayısı : 79 Kayıt tarihi : 15/06/11 Yaş : 27 Nerden : Londralıyım ama Kilmore koyu'nda doğup büyümüş kadar oldum.
| Konu: Geri: Kitaplar... Cuma Haz. 24, 2011 9:37 am | |
| 10. kitapta çocuklar Ulysses'in bile gidemediği Agarthi'ye gidiyor. | |
|